Yet Another?

Yes, please!

KONCEPTET

Yet Another
essens og kvalitet

YET ANOTHER er et dansk spiritusbrand til folket. Til barer, restauranter, caféer, konferencecentre. Til hr og fru Danmark. Til alle med en forkærlighed for noget godt til ganen. – Forestil dig en rigtig god spiritus, din absolut yndlings. Gin, vodka, rom, whisky. Næste gang bør du prøve vores. Du vil ikke fortryde det.

BAG OM YET ANOTHER
Det hele startede med et ønske om at lave noget anderledes. Noget, som ikke er set før. Noget, der kan noget. Noget, der vil noget. Unægteligt … der er mange spiritusbrands derude i dag. Men der er ingen som os.
Vi ved, at der er mange om budet. Vi ved, at vi kun er én blandt mange. Vi ved også, at vores produkter har det helt rigtige prispunkt, den rette kvalitet og den helt rigtige smag. Vores sortiment består af hvid og mørk rom, vodka, gin og whisky. Alle produkter er raffineret og fin-tunet til perfektion. Hvordan smager det? Det er som at drikke en tår af en virkelig, virkelig god spiritus. Du burde prøve.
Vi er YET ANOTHER.
Mange gode stunder starter her.

SPIRITUS DU IKKE VIDSTE DU MANGLEDE

Yes, please

Yet Another, den spiritus du ikke vidste du manglede…

Hos Yet Another finder man spiritus af god kvalitet, smag og udseende. Produkterne kan nydes lige som ens hjerte begærer – du laver selv spillereglerne.

Med vores udvalg kan du blande 3000+ forskellige drinks.
Kort sagt , spiritussen du ikke vidste du manglede!

/Yet Another

SMAGEN

Yet Another
essens og kvalitet

YET ANOTHER er et dansk spiritusbrand til folket. Til hr og fru Danmark. Til alle med en forkærlighed for noget godt til ganen.

Mangfoldig

Vores basic line-up af spiritus produkter er designet med diversitet og cocktails i fokus. Det betyder at produkterne kan drikkes både rent, samt anvendes til fremstilling af lige din ynglings cocktail.

Råvarene

Under produktionen anvendes kun råvarer af god kvalitet. Dette medfører at vi kan kvalitetsikre produkterne, samt garantere at din yndlings cocktail og spiritus altid smager som du forvener - fantastisk.

Unik smag

Falder smagen af vores udvalgte line-up uden for dine præferencer, tilbyder vi bulk køb af en spiritus, som udvikles i samarbejde med dig. Du kan påvirke smagen, styrken og mere af produktet.